دریافت پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه

هم اکنون فایل با مشخصه ی پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.
کلمات کلیدی:پروژه کارافرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه,طرح توجیهی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه,کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه,دانلود پروژه کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه,دانلود کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه,طرح توجیه فنی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه,توجیه اقتص

در 59 صفحه ورد قابل ویرایش


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

1- 1 مقدمه :

لبنیات به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که از شیر تولید می‌شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. اما گاهی از شیر سایر پستانداران همچون بز، گوسفند، اسب و... هم استفاده می‌شود. با این که بسیاری از مواد غذایی کلسیم دارند، اما فرآورده‌های لبنی بهترین منبع کلسیم به شمار می‌آیند. بدن انسان کلسیم را برای ساختن دندان های سالم و استخوان بندی قوی استفاده می‌کند. قلب، ماهیچه‌ها و سیستم اعصاب برای انجام وظایف درست خود به کلسیم نیاز دارند . یک رژیم غذایی سرشار از کلسیم خطر بیماری های متعددی از جمله پوکی استخوان را کاهش می‌دهد. فرآورده‌های لبنی همچنین پروتئین، ویتامین های گروه Bو دیگر مواد لازم برای بدن نظیر سلنیوم، روی، فسفر، پتاسیم و منیزیم را تأمین می‌کند. شیر سرشار از ویتامین D است که به جذب کلسیم در روده کوچک کمک می‌کند. شیر کم چرب هم حاوی ویتامین A است که در شیری که چربی آن گرفته شده وجود ندارد. تمامی فرآورده‌های لبنی چربی بالایی دارند، بویژه چربی هایی که موجب افزایش کالری می‌شوند. فرآورده‌هایی که از شیر کم چرب و شیر اشباع شده اند دارای همان فواید هستند؛ البته چربی و کالری اضافی آنها گرفته می‌شود. برخی از فرآورده‌های لبنی دارای باکتری های مفیدهستند. این باکتری ها در تهیه محصولات لبنی مثل ماست و شیر به کار می‌روند که به حفظ تعادل باکتری های موجود در روده کوچک کمک می‌کنند. در ضمن برای افرادی که در هضم لاکتوز شیر مشکل دارند ، احتمالاً هضم فرآورده‌های آن نظیر ماست و... آسان تر خواهد بود. این باکتری ها می‌توانند به حفظ سلامت در برابر سرطان و بالا رفتن کلسترول کمک کنند.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه

محل اجزا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

تولید شیر پاستوریزه ، ماست و خامه که از جمله کالاهای پر مصرف در جامعه هستند همچنان به عنوان یکی از نیازهای تولیدی در جامعه ما مطرح هستند ، تولید شیر با کیفیت بالا و در بسته بندی های متنوع می تواند مشتری را به سمت خود جذب نماید ، همچنین تولید ماستی که اشکالات وارده به ماست های موجود در بازار را نداشته باشد می تواند نگاه ها را به سمت خود جلب نماید ...

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

1 – خودکفایی

2 – اشتغالزایی مناسب

3 – سوددهی ایده آل

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 60 نفر میباشد .

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 5

فصل اول..................................................................................................................................................................... 6

کلیات.......................................................................................................................................................................... 6

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 8

محل اجزا :.................................................................................................................................................................. 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 8

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................... 8

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :.............................................................................................................. 8

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 9

انواع محصولات تولیدی :........................................................................................................................................... 9

انواع شیر.................................................................................................................................................................... 9

انواع ماست............................................................................................................................................................... 10

انواع خامه................................................................................................................................................................. 10

تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :............................................................................................... 10

انواع فراورده های لبنی............................................................................................................................................ 11

شیر :......................................................................................................................................................................... 12

مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر..................................................................................................................... 12

ترش شدن................................................................................................................................................................ 13

شیر استریلیزه........................................................................................................................................................... 14

شیر گاو..................................................................................................................................................................... 15

توزیع شیر................................................................................................................................................................. 15

انواع شیر.................................................................................................................................................................. 16

شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:.................................................................................................... 16

پاستوریزه کردن :...................................................................................................................................................... 17

پاستوریزه کردن شیر................................................................................................................................................ 17

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام.................................................................................................... 19

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟.......................................................................................................................... 20

ماست........................................................................................................................................................................ 21

تاریخچه.................................................................................................................................................................... 21

تخمیر و خواص شیمیایی........................................................................................................................................ 22

انواع ماست............................................................................................................................................................... 23

طرز تهیه ماست........................................................................................................................................................ 24

مواد لازم:.................................................................................................................................................................. 24

بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:......................................................................................... 25

ارزش غذایی............................................................................................................................................................. 26

خامه :....................................................................................................................................................................... 27

انواع خامه................................................................................................................................................................. 27

خامه ترش................................................................................................................................................................ 28

شماره تعرفه گمرکی :.............................................................................................................................................. 29

استاندارد های ملی محصولات :.............................................................................................................................. 29

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :............................................................................................................................. 30

ویژگی های میکروبیولوژی :.................................................................................................................................... 30

برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92............................................................................................................ 30

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 31

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 31

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 32

بازدید از شرکت کاله................................................................................................................................................ 32

تجهیزات فرآیند شیر :............................................................................................................................................. 32

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :..................................................................................................................... 33

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 33

وسایل نقلیه مورد نیاز :............................................................................................................................................ 34

برآورد مواد اولیه مورد نیاز :.................................................................................................................................... 34

برنامه زمان بندی اجرای طرح :.............................................................................................................................. 35

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 36

برآورد زمین و محوطه سازی :................................................................................................................................ 36

برآورد ساختمان سازی :.......................................................................................................................................... 37

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 37

فصل سوم................................................................................................................................................................. 38

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 38

برآورد هزینه های زمین :......................................................................................................................................... 39

برآورد هزینه های ساختمان سازی :........................................................................................................................ 39

برآورد هزینه های محوطه سازی :........................................................................................................................... 40

جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :......................................................................... 40

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................................. 41

برآورد سرمایه ثابت :............................................................................................................................................... 41

برآورد سرمایه در گردش :....................................................................................................................................... 42

برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :.......................................................................................................... 42

برآورد سرمایه گذاری کل :...................................................................................................................................... 42

نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :....................................................................................................................... 43

برآورد هزینه های استهلاک :................................................................................................................................... 43

برآورد هزینه های غیر عملیاتی :.............................................................................................................................. 44

برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :................................................................................................................ 44

برآورد هزینه های عملیاتی :..................................................................................................................................... 45

برآورد هزینه های ثابت تولید :................................................................................................................................ 45

برآورد هزینه های متغییر تولید :.............................................................................................................................. 46

برآورد هزینه های کل تولید :................................................................................................................................... 46

محاسبه قیمت تمام شده :........................................................................................................................................ 47

برآورد قیمت فروش :.............................................................................................................................................. 47

برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :......................................................................................................................... 48

برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :............................................................................................................... 48

برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :................................................................................................................... 49

برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :.................................................................................................................... 50

برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :.................................................................................................. 51

برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :.............................................................................. 51

برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :.................................................................................................................. 52

محاسبه فروش کل :.................................................................................................................................................. 52

محاسبه سود سالیانه :............................................................................................................................................... 52

هزینه تولید در نقطه سر به سر :.............................................................................................................................. 53

محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :..................................................................................................................... 53

محاسبه زمان بازگشت سرمایه :............................................................................................................................... 53

درصد بازگشت سرمایه :.......................................................................................................................................... 53

دوره برگشت سرمایه :............................................................................................................................................. 54

محاسبه فروش سرانه :............................................................................................................................................. 54

محاسبه سطح زیر بنای سرانه :................................................................................................................................ 54

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :....................................................................................................................... 55

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 56

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 56

خلاصه جدول سود و زیان :.................................................................................................................................... 57

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 58

ادامه مطلب و دریافت فایل

مبانی نظری و پیشینه تحقیق رفتار شهروندی سازمانی:مبانی نظری و پیشینه تحقیق رفتار شهروندی سازمانی,پیشینه تحقیق رفتار شهروندی سازمانی,رفتار شهروندی سازمانی

مبانی و پیشینه نظری همبستگی خانواده:همبستگی خانواده,مبانی و پیشینه نظری همبستگی خانواده,مبانی نظری همبستگی خانواده,پیشینه نظری همبستگی خانواده,دانلود مبانی و پیشینه نظری همبستگی خانواده

گزارش کارآموزی ساخت و ساز ساختمان 5 طبقه مسكونی فلزی:ساخت و ساز ساختمان مسكونی فلزی،ساخت و ساز ساختمان،ساختمان فلزی،سازه فلزی،کارورزی عمران،رشته عمران، ساختمان سازی،مراحل ساخت ساختمان،پیاده كردن ساختمان، پیاده كردن محل پی ها،شناژها،آرماتور گذاری

حسابداری کالا در شرکت گاز:تاریخچه مصرف گاز طبیعی در جهان ,تاریخچه صنعت گاز در ایران ,تاریخچه شركت ملی گاز ایران ,روش انجام کار طبقه بندی کالاها در شرکت ملی گاز ایران,سیستم حسابداری شركت ملی گاز ,طبقه بندی كالا در شركت گاز,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود جزوه,دانلود تحقیق

پروژه كارخانه قند آبكوه:دانلود رایگان پروژه كارخانه قند,دانلود رایگان گزارش كارخانه قند,دانلود تحقیق كارخانه قند,گزارش کار آموزی کارخانه قند,کارخانه قند,گزارش

پاورپوینت کاربرد نانو درمعماری:کاربرد نانو درمعماری,پاورپوینت کاربرد نانو درمعماری,دانلود پاورپوینت کاربرد نانو درمعماری,کاربرد نانو در معماری,پاورپوینت کاربرد نانو در معماری,دانلود پاورپوینت کاربرد نانو در معماری,شیشه های خود تمیز شونده,پاورپوینت شیشه های خود تمیز شونده,دانلود پاورپوینت شیشه های خود تمیز شونده,شیشه های کنترل کننده انرژی,پاورپوینت شیشه های کنترل کننده

پاورپوینت اصول و روشهای طراحی شهری:دانلود پاورپوینت اصول و روشهای طراحی شهری,روشهای طراحی شهری,پاورپوینت اصول طراحی شهری,پاورپوینت مبانی و روشهای طراحی شهری,پاورپوینت طراحی شهری,اصول و مبانی برنامه ریزی شهری,مبانی طراحی شهری,پاورپوینت شهرسازی و معماری,پاورپوینت مبانی شهری

پاورپوینت نقش گروههای ذی نفوذ ( فشار ) و احزاب در خط مشی گذاری دولتی:دانلود پاورپوینت نقش گروههای ذی نفوذ ( فشار ) و احزاب در خط مشی گذاری دولتی ,گروه های ذی نفوذ, ویژگی های گروه های ذی نفوذ، صور گوناگون فعالیت های گروه های ذی نفوذ,طبقه بندی انواع گروه های ذی نفوذ,گروههای ذی نفوذ از نظر ساختاری ,نقش های گروههای ذی نفوذ, تعریف احزاب سیاسی, مهمترین عوامل شکل گیری احزاب سیاسی, طبقه بندی احزاب در نظام های مختلف

پاورپوینت مقایسه شهر سازی اصفهان در دوره صفوی با شهر آمستردام:پاورپوینت مقایسه شهرسازی اصفهان در دوره صفوی با شهر آمستردام,مقایسه شهرسازی اصفهان در دوره صفوی با شهر آمستردام

مبانی نظری یادگیری سازمانی، سازمان یادگیرنده، یادگیری:مبانی نظری یادگیری سازمانی، سازمان یادگیرنده، یادگیری,مبانی نظری یادگیری سازمانی,مبانی نظری سازمان یادگیرنده،,مبانی نظری یادگیری,مبانی نظری, یادگیری سازمانی, سازمان یادگیرنده, یادگیری